Verpakkingen en glazen

Een stijlvolle geschenkdoos met vak voor 6 wijnen. Daarnaast kunt u ook zelf mooie produkten toevoegen, produkten uit eigen bedrijf, omgeving of produkten die lokaal te halen zijn uit uw omgeving.

Wij maken een mooie doos met persoonlijke tekst en/ of bedrijfslogo, stijlvol en gewaardeerd.

Vraagt u gerust naar de prijzen

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen

Wijnen zijn persoonlijk en iedereen heeft zo zijn voorkeuren, wij geven u het beste advies en zorgen voor kwaliteit. Daarnaast hebben we voor iedere wijn een wijnbeschrijving.

What goes with the wine

Wij ondervinden dat iedere wijnboer vaak een mooi produkt naast wijn maakt. Dat varieert van olijfolie, prachtige chocola gevuld met abrikozen uit eigen boom tot grappa. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden want het is wel erg leuk om dit in een pakket samen te stellen.

Ambachtelijk en pure kwaliteit!

Mooie portwijn, lekkere jam, ambachtelijk chocolade

Iedere opdracht wordt gewaardeerd!

Ook vinden we het prima om één doos in orde te maken met bv een kaartje en persoonlijke tekst. Wilt u een aantal wijndozen separaat versturen als waardering of missschien om iemand een attentie te sturen, wij verzorgen een mooi persoonlijk berichtje voor u.

Persoonlijk!

Deze kist gaven we uit met moederdag! Mooie tekst en gezellig boeket, ook zijn wijnglazen een leuk item om toe te voegen. Dan wel onze wijnglazen van Spiegelau

Natuurlijk kunnen we deze mooie wijnkist voor iedere gelegenheid maken, pensioen, jubileum, felicitatie, waardering, prestatie, relatiegeschenk, noem het maar op. Neemt u vooral contact met ons op voor een oplossing op maat

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen

Spiegelau wijnglazen

Hoogwaardige kristallen glazen van Spiegelau. Wilt u in uw restaurant betere wijnglazen, dan heeft u met Spiegelau een prachtig glas in huis. Daarnaast kunnen ze gewoon in de vaatwasser.

De kleur van de wijn is prachtig te beoordelen omdat de glazen mooi briljant doorzichtig zijn en geen hobbels en bobbels vertonen.

Ook erg mooi om in een doos of wijnkist te doen als geschenk bij een mooie fles wijn

Ervaar het zelf!

Spiegelau heeft veel verschillende stijlen, mooi rank of vol rond. Bourgogne, bordeaux glas of normaal rood en wit. Wij kunnen u adviseren, het bijzondere is dat goed glaswerk de smaken en aroma’s veel mooier tot hun recht doen laten komen