Cadeaus en glaswerk

Wij verzenden een wijncadeau voor u!                 Klik naar cadeau.

Als u een mooie wijnfles wilt verzenden dan verzorgen wij dat graag voor u. Wij zorgen ervoor dat het professioneel verstuurd wordt met aandacht. Wilt u iemand verrassen met een betaalbare maar ontzettend lekkere wijn als cadeau dan kunt u er zelf één selecteren of advies vragen aan ons per mail of telefoon.

Wij verzenden een mooie authentieke wijnkist voor u, u kunt hem zo persoonlijk maken als u wilt door slechts wijnen/ produkten toe te voegen. Standaard toegevoegd: kaartje met tekst (door u aangegeven in opmerkingen), klein bosje bloemen op water, stro en uiteraard de wijnen die u toevoegd in de winkelwagen

Klik voor wijnkist

Een stijlvolle geschenkdoos met vak voor 6 wijnen. Daarnaast kunt u ook zelf mooie produkten toevoegen, produkten uit eigen bedrijf, omgeving of produkten die lokaal te halen zijn uit uw omgeving.

Wij maken een mooie doos met persoonlijke tekst en/ of bedrijfslogo, stijlvol en gewaardeerd.

Vraagt u gerust naar de prijzen

Wijnen zijn persoonlijk en iedereen heeft zo zijn voorkeuren, wij geven u het beste advies en zorgen voor kwaliteit. Daarnaast hebben we voor iedere wijn een wijnbeschrijving.

What goes with the wine

Wij ondervinden dat iedere wijnboer vaak een mooi produkt naast wijn maakt. Dat varieert van olijfolie, prachtige chocola gevuld met abrikozen uit eigen boom tot grappa. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden want het is wel erg leuk om dit in een pakket samen te stellen.

Ambachtelijk en kwaliteit!

Mooie portwijn, lekkere jam, ambachtelijk chocolade en uiteraard wijn waar je echt van kan genieten.

Natuurlijk kunnen we deze mooie wijnkist voor iedere gelegenheid maken, pensioen, jubileum, felicitatie, waardering, prestatie, relatiegeschenk, noem het maar op.

Spiegelau wijnglazen

Hoogwaardige kristallen glazen van Spiegelau. Wilt u in uw restaurant betere wijnglazen, dan heeft u met Spiegelau een prachtig glas in huis. Daarnaast kunnen ze gewoon in de vaatwasser.

De kleur van de wijn is prachtig te beoordelen omdat de glazen mooi briljant doorzichtig zijn en geen hobbels en bobbels vertonen.

Ook erg mooi om in een doos of wijnkist te doen als geschenk bij een mooie fles wijn

Ervaar het zelf!

Spiegelau heeft veel verschillende stijlen, mooi rank of vol rond. Bourgogne, bordeaux glas of normaal rood en wit. Wij kunnen u adviseren, het bijzondere is dat goed glaswerk de smaken en aroma’s veel mooier tot hun recht doen laten komen