Georg en zijn vrouw wonen in het mooie Badenheim. Badenheim is een plaats in de Duitsedeelstaat Rheinland-Pfalz, Georg neemt het bedrijf over van zijn ouders en samen met zijn zus hebben ze een moderne bedrijfs-style neergezet met prachtige etiketten.

Georg is nu typisch zo’n jonge wijnmaker die zich afzet tegen de grote plas wijn die uit dit gebied komt. Hij vervaardigt zijn wijnen zorgvuldig met een hart voor mens en milieu, laat bloemenvelden langs de wijngaarden groeien om zo de ‘goede insecten’  aan te trekken die schadelijke insecten opeten.

De verscheidenheid aan terroir is groot, miljoenen jaren geleden heeft de zee hier gelegen en daarom vinden ze veel schelpen en andere fossielen in de grond. Mede hierdoor is de grond zeer kalkhoudend.

Het doel is zuivere wijnen maken en de specifieke kenmerken van de druiven en de wijngaard in de wijn tot uitdrukking te laten komen

Het liefst laat hij zijn wijnen op een natuurlijke wijze vergisten zonder toegevoegde gisten en dat resulteert weer in wijnen van kwaliteit.  In de wijngaard teelt hij voornamelijk Scheurebe, Silvaner, Rivaner, Riesling, Weisserburgunder en Chardonnay, Grauer burgunder en Huxelrebe. Voor de rode wijnen Spatburgunder en Sankt Laurent.